Advertise on DISCO4.COM
Forum · Gallery · Wiki · Shop · Sponsors
DISCO4.COM > Webasto Fuel Burning Heater

FBH
Post Reply  Down to end
Page 1 of 1
Thumpermike
 


Member Since: 13 Apr 2016
Location: Shropshire
Posts: 4

United Kingdom 
FBH

Hi All,

I've known my FBH hasn't been working since I've had my Discovery, I had battery issues early on and i think this caused the issue. Anyway, I've finally bought the loom and downloaded the software. I set it all up, cleared three fault codes and started the FBH up using the software, and away it went working as it should. However for some reason the software stopped seeing the FBH, no data coming back. I restarted the process but now all i get is a message saying 'WTT INITIALISING', but it goes no further and i can't see any data, it doesn't seem to be able to connect the FBH. Anyone know whats going wrong and what i can do to fix it?

Your help is appreciated.

Mike
  
Post #190157814th Jan 2018 8:50 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Display posts from the last:  
Post Reply Back to top
Page 1 of 1
Jump to:  
Previous Topic | Next Topic >


Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



DISCO4.COM Copyright © 2004-2018 Futuranet Ltd & Martin Lewis
DISCO3.CO.UK RSS Feed - All Forums

DISCO4.COM is independent and not affiliated to Land Rover.
Switch to Mobile Site