Advertise on DISCO4.COM
Forum · Gallery · Wiki · Shop · Sponsors
DISCO4.COM > General

Parking Sensors and Towing
Post Reply  Down to end
Page 3 of 3 <123
adeal3
 


Member Since: 15 Nov 2008
Location: orpington
Posts: 164

2016 Discovery 4 3.0 SDV6 Graphite LE Auto Corris GreyDiscovery 4

When I collected my D4 (MY16 Graphite) from the dealer (not a great one) I specifically asked if the temp sensor issue had been fixed and the towing electrics correctly installed and was assured they had....of course neither was addressed correctly. A visit to Beadles (not the supplying dealer) addressed both issues and the sensors turn off with two different tow bar attachments (bike rack and back box rack). I strongly suspect that the dealer is talking rubbish and they are not alone. The supplying dealer said that sometimes the software does not take! Hard to believe that's true as I think it's a tick box in the configuration. I'm pretty sure they were in a hurry as they failed to get the car ready before I arrived and simply didn't check so probably the same in your case.
  
Post #18874206th Dec 2017 9:50 pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Display posts from the last:  
Post Reply Back to top
Page 3 of 3 <123
Jump to:  
Previous Topic | Next Topic >


Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



DISCO4.COM Copyright © 2004-2018 Futuranet Ltd & Martin Lewis
DISCO3.CO.UK RSS Feed - All Forums

DISCO4.COM is independent and not affiliated to Land Rover.
Switch to Mobile Site